Më e dashuruar se kurrë, Aktorja shqiptare bën dedikimin romantik për të dashurin 21-Vjeçar

Më e dashuruar se kurrë, Aktorja shqiptare bën dedikimin romantik për të dashurin 21-Vjeçar. Aktorja shqiptare Adriana Matoshi konfirmoi lidhjen e re të dashurisë me futbollistinKeith Groeneveld.

I lindur në Afrikën e Jugut dhe rritur në Belgjikë.Së fundmi, ajo ka ndarë një foto me partnerin e saj. Fotoja është shkrepur gjatë pushimeve të përbashkëta të çiftit gjatë verës.

Adriana e ka shoqëruar foton me një dedikim të ëmbël romantik. ” “Bashkë” është një vend i mrekullueshëm për të qenë”.

Ajo ka ndarë një foto me partnerin e saj. Fotoja është shkrepur gjatë pushimeve të përbashkëta të çiftit gjatë verës,si duket ajo eshte mjaft e lumtur me te,transmeton ditorja.