Më E Bukura E Parlamentit Vjen Me Foto Atraktive Nga Turqia Ku Po I Kalon Pushimet

Më E Bukura E Parlamentit Vjen Me Foto Atraktive Nga Turqia Ku Po I Kalon Pushimet.

Ajo është një nga deputetet më të komentuara shqiptare. Bëhet fjalë për Duda Baljen, e cila njihet dhe shquhet për elegancën e bukurinë.

Madje, deputetja është tejet aktive në rrjete sociale. Kësaj radhe vjen me një foto atraktive nga riviera turke, ku edhe po kalon pushimet në këto ditë të nxehta gushti.Ajo është një nga deputetet më të komentuara shqiptare. Bëhet fjalë për Duda Baljen, e cila njihet dhe shquhet për elegancën e bukurinë. Madje, deputetja është tejet aktive në rrjete sociale. Kësaj radhe vjen me një foto atraktive nga riviera turke, ku edhe po kalon pushimet në këto ditë të nxehta gushti.