Mbahet s ekret, te gjithe 50 vjecaret ne Japoni e perdorin kete metode, ja se per cfare behet fjale

Mbahet s ekret, te gjithe 50 vjecaret ne Japoni e perdorin kete metode, ja se per cfare behet fjale.

Keni dëgjuar për recetat japoneze tepër efektive, që konsiderohen si “burimi” i parë i produkteve të kozmetikës? Ajo që do t’ju lë me gojë hapur është fakti që në përbërje të këtyre produkteve ka oriz.
Po po, e lexuat mirë! Orizi konsiderohet një aleat i mrekullueshëm si për maskat e flokëve, ashtu edhe për maskat e fytyrës.

Orizi ka veti të fuqishme an tioksiduese dhe gjithashtu ka aftësinë për të stimuluar krijimin e kolagjenit, i cili redukton rrudhat. Squalene është një substancë që gjendet në oriz. Kjo substancë mund të mbrojë lëkurën tuaj nga të gjitha efektet e dë.msh.me të shkaktuara nga dielli.