Maska natyrale që zhduk qimet e fytyrës për vetëm 10 minuta

Çdo femër do të dëshironte që fytyra e saj të ishte e pastër dhe me sa më pak qime të ishte e mundur. Madje ku ka më mirë sesa maskat natyrale që zhdukin qimet e fytyrës për një kohë të gjatë dhe ju marrin vetëm 10 minuta kohë për ta testuar. E tillë është edhe maska që do t’ju tregojmë më poshtë:

Përbërësit: 2 lugë gjelle miell.
¼ lugës me shafran Indie.
3-4 lugë qumësht të freskët.
1 lugë lëng limoni.
1 lugë vaj kokosi.
Ja si behet pergatitja dhe perdorimi, k1ikko meposhtee re’kklamn dhe n’diqni viideon.