Martesa Me ‘Motrën’ E Tij Tronditi Kosovën Por Ja E Vërteta E Aida Docit Dhe Naser Qelit

Martesa Me ‘Motrën’ E Tij Tron diti Kosovën Por Ja E Vërteta..

E Aida Docit Dhe Naser Qelit. Dikur i thoshte motër, menaxheri martohet me Aida Docin.Janë qe pesë vjet bashkë, në aspektin profesional. Por, Aida Doci dhe menaxheri i saj Naser Qeli bashkë kanë bërë edhe jetën private, duke u fejuar, e më pas duke u martuar. Mirëpo, dikur Naseri tashmë bashkëshorten e tij e quante motër.

Martesa Me ‘Motrën’ E Tij Tronditi Kosovën Por Ja E Vërteta E Aida Docit Dhe Naser Qelit, Por, Aida Doci dhe menaxheri i saj Naser Qeli bashkë kanë bërë edhe jetën private, duke u fejuar, e më pas duke u martuar. Mirëpo, dikur Naseri tashmë bashkëshorten e tij e quante motër.