Mamaja E Tij Ndan Lajmin E Rëndë Për Këngëtarin E Famshëm Shpat Kasapi..


Në “Ftes në 5” me Bieta Sulon, ishin të ftuar këngëtari Shpat Kasapi dhe mamaja e tij Gjylymsere. Në studio u fol se si familja Kasapi është duke e kaluar këtë periudhë izolimi.

Por në një moment, Gjylymsere i shprehu një dëshirë Bietës: “Dua që vitin tjetër Shpati të jetë i ftuar në televizionet tuaja dhe të ketë një nuse”.

Në “Ftes në 5” me Bieta Sulon, ishin të ftuar këngëtari Shpat Kasapi dhe mamaja e tij Gjylymsere. Në studio u fol se si familja Kasapi është duke e kaluar këtë periudhë izolimi. Por në një moment, Gjylymsere i shprehu një dëshirë Bietës: “Dua që vitin tjetër Shpati të jetë i ftuar në televizionet tuaja dhe të ketë një nuse”.