Mamaja e Antonelës vjen t’i mbajë krahun të bijës, Kapet keq me Ledjanën dhe Mevlanin, Antonelës i ik mendja nga..

Cfare ndodhi Mamaja e Antonelës vjen t’i mbajë krahun të bijës, Kapet keq me Ledjanën dhe Mevlanin, Antonelës i ik mendja nga..Tani Mamaja e Antonelës ndodhet ditën e sotme në Për’Puthen, ku u përball me Ledjanën dhe Mevlanin.

Ka qenë një debat i fortë mes tyre, pasi mamaja e konkurrentes i tha Mevlanit se nuk ishte për vajzën e saj. Antonela ka hum/bur toruan gjatë deebatit.

Ku i tha autores së programit që nëse vijohej me këtë gjuhë nga ana e ledjanës do të largohej nga emisioni,shkruan ditorja.