Mamaja 39 vjet pas lin. djes së vajzës zbulon të vërtetën e tri.shtë! Ja çfarë i kishin bërë ditën që ajo…

Përmes hetimit të plo të, programi ndihmon njerëzit të gjejnë të dashurit e humbur. Ata gjetën Valentinen dhe i kërkuan asaj që të vinte në shfaqje. E gjithë kjo ishte krejtësisht e re për Valentinën. Ajo nuk e dinte se ajo ishte ngaterruar në li ndje.

Megjithatë, ajo pranoi të paraqitej në shfaqje. Më 4 tetor u zbuluan rezultatet e ADN-së.Ato dëshmuan se gratë ishin të nderruara në linddje.Gjatë shfaqjes, Tatyana dhe Valentina patën mundësinë të takonin familjet e tyre biologjike. “Ne shkuam prapa skenes dhe u takuam herën e parë, u përqafuam dhe qame”.

“Ishte një nga ato përvoja që ju e dini qe nuk ndodhin shumë shpesh dhe kur të ndodh, nuk do ta harroni kurrë.” Anatoliy dhe Valentina flasin çdo ditë.Anatoliy dhe familja e tij kanë krijuar një faqe “Go Fund Me” për të ndihmuar Valentinen dhe familjen e saj të vijnë në Amerikë.

Ata janë të gjithë mirënjohës për mundesine për t’u takuar dhe po njohin njëri-tjetrin. Pavarësisht ketyre lajmeve tronditese që te ndryshojnë jetën, Anatoliy ende e konsideron Tatjanen, motrën e tij:“Unë bisedova me të dhe i thashë se asgjë nuk ndryshon mes nesh. Dallimi i vetëm është që une fitova një motër. Ne jemi vëlla dhe motërNe e duam atë dhe asgjë nuk do ta ndryshojë kurrë këtë.