Mahnitese, kaq e bukur duket Violetë Kukaj ne fustan të arrit (FOTO)


Violetë Kukaj është një këngëtare tejet e pëlqyer nga publiku shqiptar. Ajo ka qenë për vite një ndër më të pëlqyerat dhe këngët e saj dëgjohen edhe sot me notalgji të madhe.

Mahnitese, kaq e bukur duket Violetë Kukaj ne fustan të arrit. Violeta nuk mungon as me postime në rrjete sociale. Së fundi, ajo ka postuar një foto ku shfaqet e veshur në fustan të arit, e me këtë veshje Violeta po i lë nën hije të gjitha nuset.Violetë Kukaj është një këngëtare tejet e pëlqyer nga publiku shqiptar. Ajo ka qenë për vite një ndër më të pëlqyerat dhe këngët e saj dëgjohen edhe sot me notalgji të madhe.