Mahniten me bukurin e tyre, Leonora me motrën si binjake (Foto)

Mahniten me bukurin e tyre, Leonora me motrën si binjake.Ajo gjithmonë dhe në çdo paraqitje ka marrë vëmendje të plotë. Si shumë kolegë të saj edhe Leonora, ka qenë mjaftë e angazhuar.
Ndersa ajo ka publiikuar nje foto me motren e saj, Publiku e njeh edhe Blerten e cila është po aq e bukur sa Leonora.Krahë njëra tjetrës duhen si binjake, duke k1ikku meposht nreeklamn menjeher ju,shfaqen,fotot.