Ma Tha Një Shoqe Por Nuk E Besova/ Lyej Këmbët Me Sodë Buke Dhe Do Të Shpëtosh Nga Ky Problem, Mbeta Me Gojë Hapur Kur Ndodhi, Duhet Ta Provoni Edhe Ju Patjetër

Ma Tha Një Shoqe Por Nuk E Besova/ Lyej Këmbët Me Sodë Buke Dhe Do Të Shpëtosh Nga Ky..

Edhe pse ne e përdorim sodën e bukës për të fryrë brumin kur bëjmë ëmbëlsira në të shumtën e rasteve.

Ajo gjithashtu mund të përdoret për të hequr aromat e kq.ija nga qilimat, rroba dhe sipërfaqet në shtëpi, dhe ajo në mënyrë efektive zbardh rroba. Gjithashtu mund të përmirësojë ndjeshëm bukurinë.

Këto janë disa nga përdorimet e saj që ndoshta nuk e dinit: Eli.min.on dje.rsitjen: Përdoreni atë për të bërë një deodorant natyral DIY i cili do të mbajësqetullat tuaja të freskëta për orë të tëra. Vetëm përzieni disa pika të vajit tuaj të preferuar esencial me 4 lugë sode buke. Pastaj, përdorni këtë kombinim në sqetullat tuaja për të shkatërruar bakteret që janë shkaku i erërave të kë.qija.