“Ma kanë marrë gruan”, Rama i çartur e trishton me britma qytetarin që mezi flet

Një qytetar ka qenë pjes e zemërimit të kryeministrit shqiptar, Edi Rama.
Derisa po mundohej të shpjegonte një problem të tijin Ramës, ky i fundit nuk e morri parasysh fare dhe u tërbua me të.
Rama fillimisht e thirri afër personin në fjalë, dhe pastaj i pari i tregoi atij problemin me të cilin përballej.
Por Rama nuk e honepsi fare duke u sjellur me arrogancee ndaj tij, per me teper k1ikko ne re,kklamn meposht dhe n’diqni videeon.