Lyeni këmbët me sode buke dhe do të hiqni një nga pro blemet më të mëdha që ju keni

Lyeni këmbët me sode buke dhe do të hiqni një nga pro blemet më të mëdha që ju keni.

Soda e bukës është një përbërës i fuqishëm me shumë përdorime, duke filluar nga kuzhina, gjithë familja dhe banje.

Edhe pse ne e përdorim atë për të fryrë brumin kur bëjmë ëmbëlsira në të shumtën e rasteve, ajo gjithashtu mund të përdoret për të hequr aromat e kq.ija nga qilimat, rroba dhe sipërfaqet në shtëpi, dhe ajo në mënyrë efektive zbardh rroba. Gjithashtu mund të përmirësojë ndjeshëm bukurinë. Këto janë disa nga përdorimet e saj që ndoshta nuk e dinit.

Lehtëson erën e trupit: Shto një filxhan të vogël sodë buke në vaskën tuaj dhe lëreni në të për të paktën gjysmë ore. Plotësoni vaskën tuaj me shampo apo produkte të tjera dhe më pas lyejini trupin me vaj. Për të zbutur lëkurën, përsërisni këtë herë një herë ose dy herë në javë. Lekure e butë: Shtoni pak sodë buke dhe sapun në ujë dhe masazhoni këmbët dhe duart me këtë përzierje për të hidra tuar lekureen.