Lulja pozon prane vjehrres, me frizure e futstan te bukur (Foto)

Lulja pozon prane vjehrres, me frizure e futstan te bukur.E gjithë familja e këngëtarit të njohur tashmë janë pjesë e mediave rozë.

Si gjithmon Meda vazhdon të jetë i dalluar në të gjitha aspektet, sidomos një emër i veçantë për këngët e tij.

Ndersa Lulja Duke publikuar momente nga përditshmëria e saj,Në një foto që shihet me vjehrrën, duken shume te lumtura se bashku, k1ikojeni re’klamn dhe shfaqet,fotoja.