Lulja Kaq Shumë E Respekton Vjehrrën, Publikon Pamje Me Të

Lulja pozon pranë vjehrrës me frizurë e fustan të bukur.

E gjithë familja e këngëtarit të njohur tashmë janë pjesë e mediave rozë.

Meda vazhdon të jetë i dalluar në të gjitha aspektet, sidomos një emër i veçantë për këngët e tij.

Në një foto që shihet me vjehrrën e saj, Lulja pikërisht si një nuse e traditave me frizurë dhe fustan të bukur,k1ikojeni re’klamn dhe menjeher,hapen,fotot.