Lulja e Medës sot ka ditëlindjen , se keni idenë sa bukur duket ajo për festën e saj (FOTO)

Lulja e Medës sot ka ditëlindjen , se keni idenë sa bukur duket ajo për festën e saj. Lulja e Medes po del të jetë edhe një re mjaft e respektuar.

Me rastin e ditëlindjes se vjehrrit të saj ajo nuk ka hezituar të ndajë një imazh me të e sipër ti hedhë ca fjalë të bukura,

“ Shume urime per ty vjeherr i dashur, inshall i gezon me shendet”, ka uruar Lulja babain e bashkëshortit. Ndryshe, Lulja dhe Meda janë prindër të katër fëmijëve.

Lulja e Medës sot ka ditëlindjen , se keni idenë sa bukur duket ajo për festën e saj. Lulja e Medes po del të jetë edhe një re mjaft e respektuar.