Lulja e Medes na prezanton me nënën e motrat, ja sa bukur po duken (Foto)

Lulja e Medes na prezanton me nënën e motrat, ja sa bukur po duken. Dje u shenua Dita ndërkombëtare e gruas. Në Kosovë rëndësi të madhe këtë ditë u kushtohet nënave, ndaj edhe urimet e para nisin për to.

Edhe Lulja e Medes dje ua kushtoi nënës e motrave fjalët më të bukura meqë rast i shoqëroi me një imazh, met vertet motrat dhe nena e saj duken shume te bukura,shkruan tutje ditorja.