Lulja e Medës na prezanton me ‘binjaken’ e saj

Lulja e Medës na prezanton me ‘binjaken’ e saj.Luljeta Përgjegjaj u bë e njohur në publik si gruaja e këngëtarit shumë të pëlqyer, Medës. Ajo shquhet për paraqitjet e saj dhe bukurinë që e shfaqq në pothuajse çdo imazh që e publikon.

Sot, ajo ka publikuar një foto bashkë me shoqen e saj, e me të cilën po ngjajnë shumë, per me teper k1ikojeni meposht katrorin e re’klams dhe menjeher, ju hapet,fotoja.