Luks i madh, Ja vila që ka Fatos Nano në Tiranë, dhe me kë është komshi

Ish-kryeministri Fatos Nano dhe Xhoana Nano, të cilët u njohën që në fillim të vitit 2000, për t’u lidhur në martesë pas dy vitesh ndërkohë që thuhet se në këtë zonë kanë investuar paratë e tyre edhe po’litikane e biznesmenë të tjerë.

Ndërsa nëse u referohemi rezidencave, ku ka zgjedhur të jetojë Fatos Nano gjatë gjithë karrierës së tij po’litike,kujtojmë se ai i ka anashkaluar privilegjeet e postit, duke vendosur të banojë atje ku ka pasur dëshirë dhe jo në rezidencaa qeveritare.

Nga viti 1991, që kur u zgjodh kryetar i Partisë Socialiste dhe deri në vitin në vitin 2002, kur rimori postin e Kryeministrit, ai ka jetuar në një apartament pranë prinderve.Ndërsa në kohën kur u martua me Xhoanën dhe deri në lenien e këtij posti.

E njëkohësisht atë të ish-kryetarit të Partisë Socialiste në vitin 2005, Nano zgjodhi të jetonte jashtë protokollit qeveritar.Në atë vit, banesa e tyre ishte një apartament me sipërfaqe të madhe në katin e fundit te Shallvaret, pak metra larg Drejtorisë së Përgjithshme,ditorja.