Luana Vjollca i jep fund lidhjes me b iznesmenin pas 4 vitesh, shkak bëhet këngëtari i famshëm


Luana Vjollca, i ka dhënë fund h istorisë 4-vjeçare me b iznesmenin e njohur nga Kosova, Krenar Çoçaj, i cili i menaxhonte asaj edhe karrierën si këngëtare.

Ky lajm do të kishte mbetur në h eshtje, nisur nga fakti që ata nuk kanë foto në çift së bashku, të cilat mund t’i fshijnë pas nd arjes. Por, përveçse kanë hequr njëritjetrin nga “Inst agram”-i, shk ak për të zb uluar këtë nd arje u bë mungesa e Krenar Çoçajt në ditëlindjen e m oderatores, e cila pak ditë më parë f estoi 29-vjetorin.

Krenari nuk u pa askund në festën e saj, ndërkohë që vitet e tjera ai ka qenë organizatori, f inancuesi dhe s urprizuesi i ditës së saj më të rëndësishme të jetës.