Lorik Cana I Kërkuar Gruas Të Bëjnë Një Fëmijë Tjetër, Por Ajo I Ka Thënë Një Përgjigje Që Do Vini Duart Në Kokë..

Lorik Cana dëshiron të bëhet baba për herë të tretë. Këtë dëshirë e ka shprehur vetë ish-kapiteni i Kombëtares Shqiptare me postimin e fundit në InstaStory ku tregon një bisedë me bashkëshorten e tij, Monikën.

Lorik i shkruan Monikës se dëshiron të bëjnë një tjetër fëmijë pasi dalin shumë të bukur. Por përgjigja e saj e zhgënjeu! “Jooo! Mjaaaft! Më mërzite”-ia kthen Monika, e cila duhet të kujdeset për dy fëmijë dhe sigurisht si çdo nënë nuk e ka të lehtë.

Loriku dhe Monika kanë një djalë 4 vjeç me emrin Boiken dhe një vajzë me emrin Enkeleida, e cila erdhi në jetë në Janar të këtij viti.