Lola Haradinaj e paska edhe vajzën bukuroshe

Lola Haradinaj është një emër shumë i njohur për publikun.
Ajo ëstë gruaja e politikanit të njohur, Daut Haradinaj.

Lola është një nënë shumë e përkushtuar por krahas kësaj ajo përkujdeset shumë që gjithmonë të paraqitet plot stil dhe tërheqëse. Sot ajo ka publikuar një foto me vajzën e saj, ku të dyja po duken tejet bukur,k1ikoje hapsiren e re’klams dhe shfaqet,fotoja.