Ligji i ri per pune ne Gjermani, keto jane lehtesimet per pune – nuk ka me pritje ne ambasada

Sekretari i Shteetit në Ministrine e Punëve të Bren shme në Gjermani, Steephan Mayer shpjegon për DW dallimet mes ligjit të ri për fuqinë punëtore të kualifikuar dhe Rregullores së mëparshme për Ballkanin Perëndimor.Deutsche,Welle: Mayer, çfarë të rejash sjell ligji i ri i fuqisë punëtore që hyn në fuqi më 1 mars 2020, dhe ja si jane rregullat e reja nuk keni nevoje per…per me teper shtypeni reeklaamn dhe ju shfaqen detajet.