Letra e një mësueseje për hapjen e shkollave : Nuk e dua rrogën, por dua jetën, kam qenë tek spitali dhe atje kam parë një

Letra e një mësueseje për hapjen e shkollave : Nuk e dua rrogën, por dua jetën…

Hapja e shkollave në shtator ka sjellë shumë debate. Është bërë str esuese për të vegjël e të mëdhenj se si do të shkojë situata.

Dhe a do të shtohen shifrat e të prekurve , sepse situata duket shumë shqetësuese dhe duket se shifrat nuk shohin ulje.Mesa duket, shumë zëra kundër vijnë dhe nga radhët e mësuesve që nuk janë të fri kësuar,do të sjellim letrën ashtu siç është shkruar:Letra e një mësueseje: Jam nje mesuese e Ciklit te Ulet, por jam edhe prind gjithashtu.

Ne kete kohe pand emie qe ka mberth yer gjithe boten une mendoj SHENDETI dhe JETA mbi te gjitha. Shume nga ne ndoshta u ka rastisur qe ne keto kohe pand emie ta kene gjetur veten neper spitale. Dhe une e gjeta veten tek spi tali inf ektiv.Po po e gjeta per te afermin tim. Ndoshta per disa kjo qe po ndodh eshte loje, genjeshter a ku di une, por per mua qe pash e perjetova dite me radhe.Nuk ndodh asgje nese humbet nje vit shkolle, e shumta e perserit vitin tjeter. Po nese hu mbet nje jete ajo nuk kthehet me vitin tjeter, as tjetrin, asnjehere.