Leonora na prezanton me vëllaun dhe motrën e saj (Foto)

Ajo e ka ruajtur me fa natizëm këtë vend në zemrat e njerëzve, duke kultivuar gjithmonë muzikë të dëgjueshme përmes zërit të saj te mrekullueshëm.


Leonora përherë është dalluar për stilin e veshjes, karakterin e saj dhe unikatitetin që e ka shfaqur përmes paraqitjeve publike.Sa i përket familjes, nuk është që i ka afirmuar shpesh por që publiku i njeh nënën, motrën e vëllaun e këngëtares.Ajo qëndroi në kryeqytetin e bukur të Hungarisë nga ku postoi foto të ndryshme.Së fundi ndanë një imazh të këndshëm me vëllaun Adnanin e motrën Blertën ku po qëndrojnë bashkë.