Leonora Jakupi I Shkruan Djalit Të Hashim Thaçit, Ia Thotë Disa Fjalë Për Babanë E Tij

Endrit Thaçi, djali i ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka bërë një shkrim për babanë e tij, pas konfirmimit të aktakuzës nga Gjy kata Speciale. Si rrjedhojë ky i fundit dha dorëheqje nga pozita e të parit të vendit.

Djali i Presidentit Thaçi, Endrit Thaçi, publikoi një fotografi me babanë e tij në rrjetin social Instagram, duke shkruar disa fjalë për të.

“Baba im e ka fitu betejën e lirisë. Dhe të lirë jemi. Ai e udhëhoqi edhe betejën për republike. Dhe shtet u bëmë e do të mbesim. Tash do ta udhëheq betejën për drejtësi. Sepse babai , bashkë luf. tët. arët e tij dhe krejt lu./ fta ishte e drejtë.

Do të më merr malli shumë por do të festoj çdo ditë me buzëqeshje dhe kokën lartë fitoret e tuja me mamin, familjën tonë, shokët. Do të pres me pa durim edhe pse shpejtë do të kthehesh në shtëpi. ka shkruar Endrit Thaçi në Instagram.