Ledjana s’lë gjë pa thënë për Mevlanin/ Mua ai më pelqeu që kur…

Gjatë takimit 4 minutësh emocionues të tyre, Ledjana tha e ka pëlqyer Mevlanin që ditën e parë që e ka parë në prapaskenë. Ledjana, Po hë ca do të thuash. Mevlani. Ti ca do të na thuash.

Ledjana. Të falënderoj për çdo emocion që më ke falur. Ledjana. Ti më intereson, edhe pse të tjerët i vlerësoj shumë.Mevlani Nëse ti s’do ta bësh mos e bëj për hir të njerëzve. Ledjana Të kam treguar edhe anët e mia nega-tive.

Mevlani nëse ka mirëkuptiim e dashuri në mes realizohet.Ledjana do përpiqem të eli minoj egoizmin tim. Duhet të jesh më serioz dhe t’i lesh sh akatë,percjell ditorja.