Ledjana dhe Mevlani më në fund e thanë se duan njeri-tjetrin, ja çfarë do bëjnë tani

Ledjana dhe Mevlani duket se po ecin në drejtimin e duhur. Ndonëse ka pasur shumë debaate mes tyre dhe shpesh herë duke debattuar me njëri-tjetrin, qetësohen dhe buzëqeshin sapo shkëmbejnë një shikim me sy.

Kujtojmë se para disa ditësh shkëmbyen pu thjen e parë, ndërsa në një postim të ri në Instagram, Ledjana duket në krahët e Mevlanit.

“Është lidhje që nuk mund ta shpjegojmë”. Ndërkohë edhe ky i fundit nuk ka qëndruar pa reaguar pasi ka komentuar me një emoji zemër e dy të tjera.