Lajmi i mirë për juve që po pritni për viza, ja cilat ambasada po lëshojnë viza

Derisa u bë gati një vit apo saktësisht që nga fundi i muajit marsqë kur ambasadat kanë ndërprerë punën me palë, tani kanë filluar disa nga to të punojnë.

Kështu, merret vesh se Ambasada Gjermane në Prishtinë ka filluar të punoj me palë me Viza për Bashkim Familjar, Viza Studentore dhe Viza me Kualifikim.

Ambasada Bullgare po punon me viza turistike, viza për biznes dhe tranzit. Ambasada greke me viza për biznes dhe studentore. Ambasada e Zvicrës me vizë për bashkim familjar dhe viza biznesi me raste.

Ambasada e Sllovenisë me viza pune, kurse me viza turistike nuk dihet kur do të fillojnë ambasadat, pasi nuk ka asnjë lajm nga Bashkimi Evropian se kur do të hapen kufinjët per vendet e treta.