Lajmi i mire/Njoftim i rëndësishëm për emigrantët shqiptarë që jetojnë në Greqi

Lajmi i mire/Njoftim i rëndësishëm për emigrantët shqiptarë që jetojnë në Greqi.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë ju njofton se, kanë mbërritur Pasaportat dhe Kartat e Identitetit, për aplikimet.

E kryera deri më 7 g usht 2020. Ju inf ormojmë se shp ërndarja e pasaportave dhe kartave të identitetit kryhet pranë Hyrjes Nr. 1 të Ambasadës, nga dita e hënë deri të premten, ora 08:00- Nëse dëshironi që të merrni nëpërmjet postës vetëm pasaportën. Lidhur me tërheqjen e kartës së identitetit ju informojmë se është e detyrueshme paraqitja fizike në Ambasadë.