Lajmi i keq për shqiptarët në Gjermani- Provimi për patentat nuk do të jepet në gjuhën shqipe

Lajmi i keq për shqiptarët në Gjermani- Provimi për patentat nuk do të jepet në gjuhën shqipe. Gjermania e ka refuzuar kërkesën për dhënien e provimit të patentave në gjuhën shqipe.Edhe procesi i njohjes së patentave do të kërkojë kohë.

Gjermania e ka refuzuar kërkesën për dhënien e provimit të patentave në gjuhën shqipe.Këtë e mësoi Deutsche Welle nga dy ambasadorët e Kosovës dhe Shqipërisë në Berlin, Beqë Cufaj dhe Artur Kuko,ja deklaratat e tyre, k1ikoje re’klamn dhe shikoje,videeon.