Lajmi i fundit! Merret vendimi i Ζί për Shqipërinë

Lajmi i fundit! Merret vendimi i Ζί për Shqipërinë. Kuvendi i Holandës venods! Jo për Tiranën në BE, ministri Blok: S’jemi kun d ër integrimit, iu duhet më shumë kohë.

Shqipëria duhet të dëshmoje me fakte në vijim nje historik solid hetimesh proaktive dhe vendime te formes se prere ne te gjitha nivelet e administrates pasi rezulton nje numer i kufizuar.

Blok: Nuk jemi kunder integrimit te Shqiperise ne BE, thjesht po ju japim kohe te plotesojne bindshem dhe ne forme te pakthyeshme kushtet e dakordesuara me shtetet e tjera antare ne Keshillin Evropian me 24 Mars! Komiteti parlamentar hollandez per ceshtje evropiane jep po per Shkupin, jo per Tiranen.