Lajmi i Fundit/ E Papritur… Ja çfarë po ndodh në këtë Kufi…


Më shumë se 50 qytetarë shqiptarë janë bll,okuar në pikën kufitare të Kapshticës teksa shk,ak mësohet të jetë bërë plotësimi i formularit.Një nga qytetarët shprehet për mediat se nuk iu lej,ohet të kalojnë, ndërsa nga plala tjetër vijojnë kalimet.

“Po rrimë këtu në doganën tonë, nuk na lejojnë të kalojmë. Tamponin e kemi bërë, kartat i kemi. Kemi marrë lek borxh për të bërë tamp,omin. Të na zgjidhet kjo e drejtë” shprehet qytetari.Një tjetër qytetar thotë se prej orës 11 të natës është nisur nga Pogradeci dhe ndodhet ende ne pritje në pikën kufitare. Ai shprehet se do të vijojnë të presin dhe nuk kthehen mbrapa.

“Kemi bërë aplikimin, paguam lekët për regjistrimin ndërsa tani na thonë se nuk është ky që duhet. Tani po na digjet edhe tamp,oni, 200 euro na ikën, nuk po na lejojnë të kalojmë. Shefi i doga,nës e ka vendosur këtë” thotë qytetari.