Lajmi fundit / 250 euro për secilin qytetarë në Kosovë?

Lajmi fundit / 250 euro për secilin qytetarë në Kosovë?

Tani450 milione euro është shuma që do t’i kushtonte buxhetit të Kosovës, në rast se ndahen nga 250 euro për secilin qytetarë, për ta tejkaluar krizën ekonomike në kohë pan demie.Sipas tij, shteti nuk ka kapacitete që ta bëjë këtë për qytetarët, derisa ka marrë shembuj të ngjashëm nga vendet e rajonit, që tashmë kanë implementuar një ide të ngjashme.Dhe ja si mund te aplikoni qe ti merrni,hape-posht-re.klamn, dhe shikoo,detajet.