Lajmeruan po.licin, sepse degjuan disa kli.thma qe vinin prej drurit, eshte befasuesee se cfare gjeten

Lajmëruan pol.icin sepse dëgjuan disa kli.thma qe vinin prej drurit. Nuk do ta besoni cfarë gjetën.Kafshët janë pjesë e planetit tone dhe si te tilla duhet ti respektojmë dhe ti ndihmojmë pasi aftësitë e tyre ne shumë gjera janë te mangëta.

Një preson dëgjon disa zhurmaa te cilat vijnë nga pylli i afërt me shtëpinë e ti, Shumë shpejt pol.iciaa vjen ne vendin e ngjarjes, ata fillojnë te thy..për të vazhduar lajmin e plotë dhe për ta shikuar videon shtypni ne re,klamn me posht