Lajmërohet Violetë Kukaj, shfaqet si kurrë më parë në paraqitjen e fundit

Lajmërohet Violetë Kukaj, shfaqet si kurrë më parë në paraqitjen e fundit.

Ajo ka qenë për vite një ndër më të pëlqyerat dhe këngët e saj dëgjohen edhe sot me notalgji të madhe. Gjithmone e dashur edhe ne mediata roze si gjithmone, Violeta nuk mungon as me postime në rrjete sociale.
Sot, ajo ka postuar një foto ku shihet se ka dalë në kafe. E me këtë paraqitje, Violeta po duket një zonjë e rëndë.