Lajme te reja nga Viena, Kjo gje e tmer.shme po ndodh tani…

Qindra njerëz kanë mbetur të mbyllur në restorante mes tyre edhe shqiptarë, Kancelari austriak Sebastian Kurz tha Po përjetojmë orë të vështira të republikës sonë ” Presidenti Alexander Van der Bellen tha sedo ta mbrojmë lirinë dhe demokracinë së bashku dhe me vendosmëri me mjetet e duhura”.

Një i dyshuar është ar re stuar, sipas autoriteteve.Mbrojtjen e objekteve të rëndësishme në Vje.në e merr ush tria ,polic ia koncentrohet në ndjekjen e të dys.huarve për ter. ror.

Edhe sonte kancelari austriak Sebastian Kurz e vazhdoi një ” traditë ” për të cilën është kritikuar disa herë : Kurz iu drejtua opinionit me “ të dashur austriakë , të dashura austriake ”.

Duke e bërë një vijë ndarëse mes ” vendorëve ” dhe ” të huajve ”Por vi.kt.ima të su.lm.it ter.r .orist kanë mundur të jenë edhe të huajt.