Lajme te mira/Javën tjetër d iskutohet hapja pa kushte e kufijve në Ballkan per disa shtete

Pritet qe javën e ardhshme do të d iskutohet për hapjen eve ntuale të kufijve të Maqedonisë së Veriut me shtetet e rajonit pa kushte ky lajm behet i ditur nga A lsat-M.Ndersa per Shqiperine pritet ende nje njoftim tjeter.

Vendet e Ballkanit Perëndimorë si dhe Greqia e Bullgaria do të rilidhen sërish “on-line” për tu k oordinuar për lëvizjen e qytetarëve, por edhe për situatën me P andeminë keto dy vende po punojne f orte per te h apur kufijte.

“Grupet punuese janë në aktivitetet e tyre të përditshme, kemi shk ëmbim të inf ormacioneve gjatë gjithë periudhës dhe tani ne pr esim një hap tjetër, në të cilën do të kemi edhe një përgjigje k onkrete gjatë video-k onferencës për të pasur një p rotokoll të h armonizuar dhe k onkret me të gjitha mënyrat sesi do të vazhdoj lëvizja sa më e lehtë e të gjithë udhëtarëve .