Lajme te mira/Aplikimi për vizat, Ambasada Gjermane jep lajmin e rëndësishëm për te gjithe shqiptarët qe duan te ikin ne Gjermani

Lajm i mire per te gjithe ata qe duan te shkojne ne Gjermani pasi eshte hapur serisht Sektori i Vizave dhe Pashaportave ne Ambasada Gjermane.

Por numri i aplikimeve, që përpunohen çdo ditë, do të reduktohet pasi jemi ne kohe pandemie dhe qe te jemi te kujdesshem.Për pasojë do të ketë detyrimisht shtyrje të orareve dhe datave të aplikimeve.

Personat e prekur nga këto masa do të njoftohen personalisht, por kjo mund të kërkojë disa javë.Ambasada Gjermane: Sektori i vizave hapet sërish me kapacitet të kufizuarPrej ditës së hënë, datë 23 nëntor, Sektori i Vizave dhe Pashaportave është sërish i hapur.

Por numri i aplikimeve, që përpunohen çdo ditë, do të reduktohet. Për pasojë do të ketë detyrimisht shtyrje të orareve dhe datave të aplikimeve.Personat e prekur nga këto masa do të njoftohen personalisht. Por kjo mund të kërkojë disa javë. Ndërkohë shpërndarja e pashaportave të pajisura me vizë vijon në segmentet e zakonshme kohore.