Lajm jo i mire per Shqiptaret ne Itali ja se cdo ndodh me patentat e tyre.

Lajm jo i mire per Shqiptaret ne Itali ja se cdo ndodh me patentat e tyre.

Si gjithmon Shqiptaret do ta kene te veshtire per cdo kur ata jetojne jashte.Prej disa muajsh em igrantë shqiptarë që jetojnë në Itali e që kërkojnë konvertimin e patentës shqiptare në patentë italiane nuk po munden t’i gjejnë zgjidhje kërkesës së tyre ndaj kjo eshte nje kerkese noramle.

Sipas dokumentacionit zyrtar publik të Minsitrisë Italiane të Infrastrukturës e Transportit prej datës 25 dhj etor 2019 ka skaduar marrëveshja mes Shqipërisë dhe Italisë për njohjen e së drejtës së konvertimit të patentës shqiptare në Itali.