Lajm i mirë për pasaportat shqiptare, merr fund një nga pr oblemet e emigranteve

Lajm i mirë për pasaportat shqiptare, merr fund një nga pr oblemet e emigranteve.

Nga data 15 t etor, të gjithë shtetasit shqiptarë që jetojnë e punojnë në Greqi dhe duan të pajisjen me pasaportë, mund ta marrin këtë dokument brenda 15 ditësh.

Lajmin e bën me dije zv.ministrit i Jashtëm Agron Tare.“Nga momenti i aplikimit deri në momentin që do e marrin pasaportën në dore, ne do arrijmë ta bëjmë për 15 ditë, gjë që nuk arrin të bëhet as në Shqipëri.” u shpreh Tare Numri dy i ministrisë së jashtme të Shqipërisë pranon se ka patur pr oblematika ndër vite në ambasadën shqiptare në Greqi dhe për këtë jep disa arsye, por thotë se situata do të marrë zgjidhje, për sa kohë është vendosur ngritja e një task f orce të posacme.