Lajm i mire per gjithe shqiptaret ja si mund te merrni pasaporten shqiptare. Vlen dhe per emigrantet! Ndryshon ligji per te…

Lajm i mire per gjithe shqiptaret ja si mund te merrni pasaporten shqiptare. Vlen dhe per emigrantet! Ndryshon ligji per te…

Në hartimin e ligjit të ri vendi ynë reflektohen angazhimet ndërkombëtare, që shprehen në deklaratën universale për të drejtat e njeriut, për konventën e refugjatëve, konventën për pa shtetësinë, për shtetësinë që lidhet me gratë dhe fëmijët. Ligji për shtetësinë që ka vepruar sot, ka qenë në fuqi që prej kohës para kushtetutës që kemi sot, prandaj, sot është moment i rëndësishëm pasi ne na duhet të miratojmë e ti japim dritë jeshile.Dhe ja detajet qe je duhen per ta marr pasaportenn,hapeni-posht-katrorin, dhe ju hapen,te dhenat.