Lajm i mirë për bujqit, Qeveria merr vendimin e r ëndësishëm për ta!


Qeveria e Kosovës në mbledhjen e fundit të saj ka miratuar vendimin për dyfishimin e subvencioneve për bujqit.Ministri i Bujqësisë.

Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa në prezantimin e këtij propozimi tha se, ky sektor gjatë periudhës së p andemisë COVI D-19 është ballafaquar me shumë sf ida.“Sivjet, do të paguajmë dyfish subvencionet për të gjitha kulturat e përfshira në Programin për Pagesa Direkte për vitin 2020.

Për grurin, misrin, elbin, cilësinë e qumështit, krerët e lopëve dhe buallicave qumështore, delet, dhitë, dosat, pulat, vreshtat, verën, bletët, mjedrën, peshkun, BMA-të dhe të gjitha kulturat dhe masat tjera të përfshira në PPD2020”.Qeveria e Kosovës në mbledhjen e fundit të saj ka miratuar vendimin për dyfishimin e subvencioneve për bujqit.Ministri i Bujqësisë,ditorja.