Lajm I Keqq Në AUSTRI/ Merren Vendimet E Reja Kufizuese, Ja Çfarë U Vendos…

Austria ka ashpërsuar masat për të parandaluar përhapjen e k0 ronavirusitt. Qeveria austriake ka vendosur të kufizojë tubimet.

Duke lejuar maksimalisht qëndrimin e gjashtë personave së bashku në ambient të mbyllur dhe 12 në ambient të hapur, raporton agjencia Reuters.

Kancelari gjerman Sebastian Kurz ka njoftuar sot se Austria po e ka të vështirë të ndalojë rritjen e infeksionit. Ngjarjet profesionale do të kenë të lejuar tubimin e më tepër personave por duhet respektuar distanca sociale, ka thënë Kurz në konferencë për media.

Austria të shtunën regjistroi rekord prej 1747 raste të reja me k0ronavi rus.Austria ka ashpërsuar masat për të parandaluar përhapjen e k0 ronavirusitt. Qeveria austriake ka vendosur të kufizojë tubimet.,ditorja.