Lajm i keq për shoferët: Nga janari i vitit 2020 edhe një pagesë shtesë

Nga janari i vitit 2020, pronarët e veturave do të paguajnë shtesë për ‘pullën mjedisore’, shërbim që do të kryhet nëpër kontrollat teknike pak para regjistrimit të automjetit.
Ndotja e ajrit është bërë problem serioz në,Madje, veturat shumë të vjetra, që nuk janë të pakta në numër, po konsiderohen si njëri nga shkaktarët më të mëdhenj të ndotjes së ambientit në vend, ja dhe detajet se cfare duhet te bejme, shtypp meposht katrorin reeklaamuess dhe shikojee,viideon.