Lajm i ke q! Greqia i bën ‘gjëmën’ shqiptarëve, pasi bll okoi kufirin, ja cdo u ndodhe tani em igranteve

Ne Shqiperi shifra e te infe ktuarve me korr onavirus rritet cdo dite, Greqia ka marre vendimin per te mbyllur kufirin nga gjendja kr itike si ne Shqiperi po ashtu dhe ne Greqi.

Zëvendës Ministri Nikos Hardalias gjatë një përmbledhjeje të situatës bëri me dije,hapenii-ree.klamn, dhe ndiiq-videon, e lajmit, se në masat shtrënguese parashikohet edhe kufizimi i lëvizjes me Shqipërinë deri sa situata te qe tesohet dhe numri i te inf ektuarve te bie.Cnn grek shkruan se Hardalias vuri al armin duke njoftuar mes ma save të reja edhe ato që lidhen me kufirin shqiptar.

Sipas këtij vendimi nga Kakavija nuk do të ketë asnjë hyrje ne Greqi, nga ora 07:00 e mëngjesit të së mërkurës 5 gusht dhe çdo ditë jave nga ora 11:00 e mbrëmjes deri ne 07:00 të mengjesit.