Lajm i fundit për shqiptarët, Udhëtimet për turizëm në Itali dhe Gjermani, Ja në cilat data lejohen…

Lajm i fundit për shqiptarët, Udhëtimet për turizëm në Itali dhe Gjermani, Ja në cilat data lejohen. Sipas udhezimeve te fundit “Udhëtimi për turizëm brenda territorit italian lejohet.

Dhe në çdo rast vetëm me nisje dhe destinacion në zonat e verdha, nëse nisja bëhet deri më 20 dhjetor 2020 ose mbas 7 janarit 2021.

Udhëtimi për turizëm në Itali nuk lejohet midis 21 dhjetorit dhe 6 janarit “. Faq-s e Presidencës së Këshillit për Dpcm me masat për festa e sqaron këtë infor.mcaion.

Gjithmone flitet brenda perbrenda Italise ose per vendet e tjera te BE ku kufiri eshte i hapur per udhetimet edhe per turizem, pra jo per Shqiperine, shkruan ditorja.