Ky Pëllumb kushton për 1.25 milion euro, kjo është arsyeja e çmimit marramendës

Ky Pëllumb kushton për 1.25 milion euro, kjo është arsyeja e çmimit marramendës. Në plan të parë ky rast mund t’ju duket i pabesueshëm, por një pëllumb është shitur sot për vlerën 1.25 milioneuro.

Arsyeja është se pëllumbi, me emrin Armando, është trajnuar për të dërguar mesazhe.Pëllumbi është trajnuar në Belgjikë dhe Zoel Fershut, pronari i tij, theu rekordin.

Pasi pëllumbi më i shtrenjtë është shitur 3 vite më parë me shumën e 1 milion eurove.Mediat belge bëjnë me dije se pronari i tij mund të jetë kinez, por identiteti nuk është bërë i ditur.

Kinezët në fakt janë ata që i përdorin pëllumbat për transport mesazhesh dhe janë mjaft të interesuar lidhur me këtë, shkruan ditorja.