Ky njeri e tro.nditi boten, ka.ncerii mund te sherohet per tre minuta me kete recet

Efekti i ka.nceritt mund të ndalet dhe ndërgjegjësimi për sienergjinë ekzistuese ndërmjet mendimeve dhe manifestimeve tona për botën fizike hapë një fushë që lidhë çdo gjë.
Kështu, çdo gjë që ndjejmë është e lidhur me këtë lloj fushe, e cila ndikon në tërë trupin tonë.
Ndersa eshte nje recete me sode buke e cila mund te ju ndihmoj shume, dhe ja si duhet pergatitur dhe perdorimi, k1ikojeni posht katrorin e re’klams dhe shikojeni,viideon.