Ky miliarder po kërkon nuse/ Kush ia gjen merr shpërblimin e majmë, hallat të mos rrinë kot dhe t’i gjejnë nuse djalit

Ky miliarder po kërkon nuse/ Kush ia gjen merr shpërblimin e majmë, hallat të mos..

Aq sa ka ofruar një shumë të konsiderueshme për atë që do t’i gjente një kandidate të përshtatshme me të cilën ai të kalojë jetën.

Personi në fjalë është Andy Scott.41-vjeç, nga Portsmouth, Angli, i cili ka një pasuri prej 2.5 milion dollarë, do të japë një shumë të majme, për atë që do t’i gjejë “një person të veçantë” që do ta shoqërojë atë duke lundruar në Mesdhe apo duke bërë ski në Alpel.